Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çhileışmasına imkân esenlar. Yangın bapları ekseriya kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü amerikan barı üzere ivedi durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

ölçün ve sertifikasyonlara mutabık olarak üretilmiş yangın kapıları yaklaşık 70 kilo üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri marifet birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları evet da nitelikleri çeşitleme gösterebilir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir ivedili keyfiyet takkadak insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlamlar. Başkaca çatı içinde oluşan yaman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine yük evet.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin yalım ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Binada mevcut insanların emniyetliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrol şeşna aldatmaınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Dolgu kullanılarak kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu alfabemızda;

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 sayaç ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden çıbanlamışsa dışarıya, haricen mebdelamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-esrar kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın anında insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu kapılar hariçya yakın ve kolaylıkla açılabilen yapıya sahiptir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleneşelendiren bu tür kapıların en yüce avantajı tütün sızdırmaması ve belli derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne erişmesinı engelleyen ilgisiz sıcak yangın contası.

Yangın Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedi bir durumda Yangın Merdiveni Kapısı insanların kolay bir itmesi ile dâhilen hariçya yakın açılmaktadır.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yöresel yönetimlerin ortak noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

En yarar fiyatı bulmanız bâtınin farklı seçenekleri karşıtlaştırmanız ve nitelikli bir yangın bapsına mevduat yapmanız önemlidir. İşte, en uygun yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Böylelikle imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda insanları sağlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış evet.

Report this wiki page